Diensten

Onderwijsinstellingen

Studenten, leerlingen en docenten presteren het beste in een schone school. Bovendien is een grondige schoonmaak in scholen belangrijk voor de gezondheid, want ziektekiemen verspreiden zich nu eenmaal snel in zo’n drukke omgeving.

 

Schoonmaakbedrijf Aquant is specialist in schoonmaken en heeft ervaring in de schoonmaak van scholen en andere schoonmaakintensieve omgevingen zo als zorginstellingen .

 

Omdat elke school anders is, komen we altijd eerst bij onze klanten langs. We bespreken dan uw wensen en bekijken om hoeveel ruimtes het gaat. Daarna maken we een plan, waarin we ook rekening houden met de lesroosters en de vakanties. Zo zorgen we voor een optimale bezetting door het jaar heen.

 

Aquant uw helpende hand!

Schoonmaakonderhoud

De interieurverzorg(st)ers van Aquant verzorgen alle voorkomende schoonmaakwerkzaamheden. Denk daarbij aan dagelijkse interieurverzorging, periodieke schoonmaak, sanitaire reiniging. Een schone werkomgeving werkt immers niet alleen prettig, maar is bovendien ook het visitekaartje van uw bedrijf. Een schone werkplek zal bijdragen aan de productiviteit en het goede gevoel voor u en uw medewerkers.  Mensen presteren beter in een schone werkomgeving.

 

Aquant uw helpen de hand!

Aquant-kantoorschoonmaak

Recreatie schoonmaak

Een geslaagde vakantie begint in een schone bungalow of boot. Aquant Schoonmaakbedrijf heeft door haar jarenlange ervaring een schoonmaakconcept ontwikkeld waarbij kwaliteit, efficiëntie, contente opdrachtgevers en tevreden gasten centraal staan.

Onze dienstverlening bestaat onder andere uit het schoonmaken van recreatiebungalows, het schoonmaken van sanitaire voorzieningen, het schoonmaken van boten en het schoonmaken van alle overige voorzieningen op recreatieparken en campings. Daarnaast verzorgen wij het gehele logistieke proces van het inbrengen van het bedlinnen tot het aanvullen van de inventaris in de bungalows of chalets of boten,

 

Wij werken voor alle toonaangevende recreatieondernemingen van Friesland.

 

Aquant uw helpende hand!

⁠⁠⁠Glasbewassing

Uw ramen zijn het visitekaartje van uw bedrijf, u wilt tenslotte dat uw ramen een verzorgde uitstraling hebben. Met het regelmatig laten uitvoeren van de glasbewassing kunt u veel besparen op het onderhoud van uw pand.

Op een veilige en effectieve manier geeft Aquant uw pand de representatieve uitstraling die het verdient.

Aquant-Glasbewassing

Diensten

kraan-breed

Zorginstellingen

Als u denkt aan zorginstellingen, dan denkt u ongetwijfeld ook aan hygiëne. Een schone omgeving . Niet alleen de kamers van de bewoners, ontvangstruimten, recepties en wachtkamers moeten schoon zijn, ook de keukens en badkamers moeten tot in het kleinste hoekje proper zijn.

 

Voor keukens en badkamers heeft Aquant nog een extra schoonmaakstrategie: de dieptereiniging van keukens en badkamers. Hiermee sneuvelt elke bacterie. Schoonmaakbedrijf Aquant is er van op de hoogte, kent de eisen en weet die om te zetten in daden.

 

Aquant is uw helpen de hand!

 

Wij hebben oog voor detail en leveren kwaliteit. U bent gegarandeerd van een eerste klas resultaat.

Heeft u vragen of wilt u een vrijblijvende offerte aanvragen neem dan gerust contact met ons op.